Beschikbare boxer pups

Af en toe fokken wij met zorg en enthousiasme een nestje boxer pups voor de liefhebber van het boxer ras.

De pups worden geboren in huis en groeien op in huiselijke kring, kunnen 1 x per week worden bezocht vanaf een leeftijd van ongeveer 4 weken.

We hebben veel infoboekjes en er is dan ook veel ruimte voor uitwisseling van ervaringen en evt. advies om de pup tot een goed gesocialiseerde boxer te laten opgroeien.

Op de leeftijd van 6 weken zijn de pups gechipt en krijgen ze de eerste inenting in een Europees paspoort, zijn ze onderzocht door de dierenarts en hebben een gezondheidsverklaring. Uiteraard is de pup voorzien van een Stamboom van de Raad van Beheer en een DNA profiel.

De pups groeien op met Royal Canin voeding, we geven een grote zak puppybrokken met een mooie voerton mee zodat we er zeker van zijn dat de pup tijdens de verandering van het nieuwe huis hetzelfde voer krijgt, evenals extra ontwormingstabletten voor de volgende ontworming en een nestdoek met de vertrouwde geur van broertjes, zusjes en moeder.

Naast een infoboekje werken we met een  koopcontract, waarin de wettelijke rechten en de plichten van de koper en de verkoper staan beschreven.

Ons uitgangspunt is, zeker mede omdat het fokken van een nestje voor ons hobbymatig is, dat het voor zowel  de nieuwe baas(jes) als voor ons goed moet voelen en dat is een mooi begin voor een fijn en lang boxerleven!

Indien u geïnteresseerd bent in een van onze boxers bent u van harte welkom na een telefonische afspraak.  

4 gele teefjes en 5 gele reutjes

Geboren 18-08-2021 : Moeder Yuuls van Hilarius HD A Hart 0 jeugd-spondylose 0 en vader Rus la Fler Colt HD A Hart 0 Spondylose 0.

 3 gele teefjes en 3 gele reutjes

Geb: 28-09-2021: Moeder Yett van Hilarius HD A Hart 0 jeugd-spondylose 0 en vader Rus la Fler Colt HD A Hart 0 Spondylose 0.

Er zijn nog enkele reutjes en een teefje beschikbaar.

Voor info over de pups: 06-30050437 of via mail zie contact