Momenteel hebben wij geen pups

Af en toe fokken wij met zorg en enthousiasme een nestje boxer pups voor de liefhebber van het boxer ras.

De boxer pups worden geboren in huis en groeien op in huiselijke kring, kunnen worden bezocht vanaf een leeftijd van ongeveer 4 weken.

We hebben veel infoboekjes en er is dan ook veel ruimte voor uitwisseling van ervaringen en evt. advies om de pup tot een goed gesocialiseerde boxer te laten opgroeien.

Op de leeftijd van 6 weken zijn de pups gechipt en krijgen ze de eerste inenting in een Europees paspoort, zijn ze onderzocht door de dierenarts en hebben een gezondheidsverklaring. Uiteraard is de pup voorzien van een Stamboom van de Raad van Beheer en een DNA profiel.

De pups groeien op met Royal Canin voeding, we geven een zak puppybrokken met een mooie voerton mee zodat we er zeker van zijn dat de pup tijdens de verandering van het nieuwe huis hetzelfde voer krijgt, evenals extra ontwormingstabletten voor de volgende ontworming en een nestdoek met de vertrouwde geur van broertjes, zusjes en moeder.

Naast een infoboekje hoort ook een koopcontract, waarin de wettelijke rechten en de plichten van de koper en de verkoper staan beschreven.

Ons uitgangspunt is, zeker mede omdat het fokken van een nestje voor ons hobbymatig is, dat het voor zowel  de nieuwe baas(jes) als voor ons goed moet voelen en dat is een mooi begin voor een fijn en lang boxerleven!

Pas na een kennismaking met onze boxers kunnen we een pup reserveren.

Indien u op zoek bent naar een boxerpup en geïnteresseerd bent in een boxer van Hilarius, bent u van harte welkom om onze boxers te bekijken na het maken van een telefonische afspraak.